ADRESİMİZ DEĞİŞMİŞTİR. YENİ ADRESİMİZ İÇİN TIKLAYIN >>> MODA ŞARKILAR




İngilizce Yabancı Şarkılar 2019 (En Çok Dinlenen Hit 100)



İngilizce Şarkılar'a olan ilgi ve hayranlık ülkemizde oldukça yüksek bir seviyede. Yabancı Şarkılar genellikle hareketli olması nedeniyle çok beğeniliyor.Dolayısıyla dinleyici potansiyeli oldukça yüksek diyebiliriz hal böyle olunca insanlara fayda sağlamak adına gerekli bilgilendirmelerin ve yazıların tam anlamıyla yapılması  gerekiyor. İngilizce Yabancı Şarkılar'dan oluşan Top 100 audio playlist sayesinde herkes site üzerinden bu yılın son şarkılarını dinleyebilir.

>> Yabancı Şarkılar
>> En Çok Dinlenen Yabancı Şarkılar
>> İngilizce Şarkılar Neden Çok Dinleniyor
>> Yabancı Hit Şarkılar Kaynağı

Yabancı Şarkılar

Bu alanda yaş sınırlaması olmadan herkesin seveceği türden şarkıları bir araya getiriyorum. Nedeni insanlar yoğun iş ve hayat mücadelesinden ötürü, bedenen ve ruhen yorgunlar. Onları biraz olsun mutlu etmek kafalarını dağıtmak adına böyle bir girişim içindeyim. Kendimde ara sıra kafamın bozulduğu anlarda yabancı şarkı dinleyerek stres atıyorum. Sizlere de tavsiyem yaşadığınız anlık yükselişlerde ve sorunlarda her ne olursa olsun biraz ara mola verin ve yabancı şarkılar dinleyin. Yabancı Şarkılar'ı sizlere ücretsiz olarak sunuyorum bu sayede hiçbir ücret ödemeden en çok dinlenen yabancı şarkıları anlık olarak dinleyebilirsiniz. Yabancı Şarkılar'da yapılan bir diğer gelişimde müzik boyutları oldu. Bu boyutlarda yaptığımız küçük değişiklikler sayesinde çok daha fazla şarkıyı kısa sürede dinleyebileceksiniz. Küçük sürprizler hayata renk ve eğlence katar :)

En Çok Dinlenen Yabancı ŞarkılarBu başlık altında sizlere en çok dinlenen şarkıların bazılarını aktarmak isterim belki playlist yerine yazı okumayı tercih eden kullanıcılar olabilir herkesin düşüncesine saygı duyuyoruz. En çok dinlenen yabancı şarkılardan bazı örnekler sırasıyla şunlar ;

#1  Clean Bandit - rockabye
#2  Super Sako ft. Spitakci Hayko - mi gna
#3  Ed Sheeran - shape of you
#4  Anne-Marie - ciao adios
#5  No Method - let me go
#6  Kygo ft. Selena Gomez - it ain't me
#7  Charlie Puth - attention (Amice Remix)
#8  Shawn Mendes - there's nothing holdin' me back
#9  Miley Cyrus - malibu
#10  Hailee Steinfeld - most girl
#11  Lp - when we're high
#12  Luis Fonsi ft. Daddy Yankee - despacito
#13  Robin Schulz & David Guetta - shed a light
#14  Irina Rimes - vivons les
#15  Jenn Morel - ponteme
#16  Marian Hill - down
#17  Alice Merton - no robots
#18  Rag'n 'Bone Man - human
#19  Martin Garrix & Dua Lipa - scared to lonely
#20  Bebe Rexha - i got you

İngilizce Şarkılar Neden Çok Dinleniyor
İngilizce Yabancı Şarkılar hareketli olduğu için insana dert, tasa yerine eğlence katıyor. İnsan kendini mutlu eden şeyleri sever. Hiçbir insan mutsuz olmak acı yaşamak istemez. Ruh hali bozuktur anlarım onun için farklı şarkılar dinleyebilirim ama normal zamanda insanlar genellikle hareketli şarkıları tercih ederler. Bunlarda Yabancı Şarkılar ya da Pop şarkılar olur.Aslına bakarsanız İngilizce Şarkılar yalnızca hareketli oldukları için herkes tarafından dinlenmiyor. Tamam İngilizce tüm dünyada kullanılan bir dil kabul ediyorum ama olay tamda burada netleşiyor. İnsanlar hem müzik dinlemek hem de dillerini geliştirmek adına bu müzik türünü tercih ediyorlar. Sizce şarkı dinlerken dil öğrenmek saçma mı ? Bana kalırsa çok normal bir durum. Aynı şekilde insanlar altyazılı ve orjinal dilde yabancı film seyrederek İngilizce öğrenmenin peşindeler. Bu yüzden İngilizce Şarkılar'ın da hakkını vermek gerek bu furya oradan geliyor.

Yabancı Hit Şarkılar KaynağıHit şarkıları tabi ki de biz belirlemiyoruz. Takip ettiğimiz dünyanın en iyi programları ve siteleri var bu sayede sizlere en çok dinlenen ve popüler yabancı İngilizce şarkıları sunabiliyoruz. Bu kaynaklar aslında sizinde bildiğiniz siteler ve programlar. Ama ben sizin için yinede bu programları paylaşmak isterim. Belki bir gün işinize yarar ve bu sayede ben bu programı moda şarkılar'da duymuştum der bize bir kulak çınlaması yaşatırsınız.

#Shazam
Bu en çok faydalandığım kaynakların başında geliyor. Türkiye ve Dünya ülkleri (global) en çok hangi şarkıları dinliyor aylık olarak sıralıyor ve bu sayede bende içlerinden en çok beğendiklerimi kulağa hoş gelenleri sizlere aktarıyorum. Şarkı içinde eleme yaparak bir nevi sizi zahmetten kurtarıyorum diyebiliriz. Bu sitenin bir diğer özelliği sizlere mobil uygulama sayesinde online yada çevrimdışı dinlettiğiniz şarkıların kime ait olduğunu bulması. Bu program ve site altın değerinde desek doğru ifade olur sanırım. Shazam 'a buradan ulaşabilirsiniz.

#Sounhound
Buda yine ios, android platformunda şarkı bulmaya yarayan bir program ancak bir diğer özelliği size en çok aranan şarkıların listesini sunması. En sıcak grafikler sayesinde anlık aranan şarkıları görebilir ve Türüne göre popüler şarkılar arasında En iyi 50 şarkıyı dinleyebilirsiniz.

Hit şarkılarım bu ve buna benzer sitelerde yaptığım incelemeler ve araştırmalar sonucunda oluşuyor. Elimde yer alan kaliteli kaynak çok fazla diyebilirim. Bu sayede sizlere en güzel İngilizce yabancı şarkıları sunabiliyorum ve sunmaya devam edeceğim.

yabancı şarkılar
Yabancı Şarkılar
Etiketler: yabancı şarkılar, yabancı şarkılar 2018, ingilizce şarkılar, ingilizce şarkılar 2018, yabancı hit şarkılar, yabancı hit şarkılar 2018, en çok dinlenen yabancı şarkılar, yabancı şarkılar listesi, yabancı şarkılar listesi 2018, ingilizce şarkılar listesi, en çok dinlenen ingilizce şarkılar
Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yeni Şarkılar

Yeni şarkılar dinlemek isteyenleri yeni şarkılar sitemize bekleriz. Tıklayın: yeni şarkılar

Blog Arşivi