ADRESİMİZ DEĞİŞMİŞTİR. YENİ ADRESİMİZ İÇİN TIKLAYIN >>> MODA ŞARKILAR




Unutulmayan 45'lik Karışık Nostalji Şarkılar Listesi Dinle



Şarkıların hızla tüketildiği dönemde her gün yeni bir şarkı çıkıyor ve bu şarkılar hızla eriyip unutulup gidiyor. Bir zamanların en popüler pop "nostalji şarkılar"ı var ki onlar asla unutulmayanlar arasında yer alıyorlar. Dinlediğiniz zaman sizi geçmiş yıllara alıp götürüyor gözünüzde anılarınız geçmişiniz canlanıyor. Bu tarz şarkıların yeri hep ayrıdır her şey unutulur ancak bu şarkılar unutulmaz.

Kütleşmiş sanatçılardan dinlediğimiz yeşilçam dizilerinden hatırladığımız hatta ezbere bildiğimiz o güzel "45'lik şarkılar" eseri şimdi moda şarkılar blogu sayesinde sevenleriyle buluşuyor. Bu şarkılar sayesinde zamanda yolculuk yapmaya ne dersiniz. 90'lar sizi özlemiş , sizi çağırıyor hadi davete icabet etmek sünnettir.

Not gibi bir şey ; Bu arada liste yıllara baktığımız zaman karma karışık bir liste oldu ama güzel olacağını düşünüyorum umarım dinlerken keyif alırsınız. Bu eserde Yasemin Kumral, Barış Manço, Ajda Pekkan, Cem Karaca, Erkin Koray, Gönül Akkor, Yeliz, Funda, Sezen Aksu gibi bir çok ünlü isim yer almaktadır.

45'lik şarkılar

google bot ; 45'lik şarkılar, nostalji şarkılar, unutulmayan şarkılar, popüler nostalji müzikleri, zamanın en iyi şarkıları, bir zamanların en güzel nostaljik şarkıları, 90'lar nostalji şarkıları, 80'ler nostalji şarkıları, 45'lik şarkılar listesi
Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yeni Şarkılar

Yeni şarkılar dinlemek isteyenleri yeni şarkılar sitemize bekleriz. Tıklayın: yeni şarkılar

Blog Arşivi